Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη προέδρων ΔΕΑ , ΤΕΑΤΔΕΑ και Τ.Δ. Πιερίας στον Διευθυντή της Α.Δ. Πιερίας



ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την 8/11/2014 ώρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Διευθυντή της Α.Δ. Πιερίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ματσούκα από τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της ΔΕΑ κ. Ιωάννη Καραπατάκη, τον πρόεδρο του ΤΕΑΤΔΕΑ κ. Νικόλαο Μαρούντα , τον πρόεδρο της Τ.Δ. Πιερίας κ. Φρειδερίκο Μαρκόπουλο και τον Γ' Αντιπρόεδρο της κ. Αντώνη Γραμμένο. Εκεί αμφότεροι συζητήσανε θέματα που απασχολούν την ΔΕΑ το επαγγελματικό ταμείο και της τοπικής διοίκησης. Στο τέλος ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Καραπατάκης πρόσφερε μια τιμητική πλακέτα στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ματσούκα. Στο τέλος δόθηκε υπόσχεση από όλους για από κοινού εκδηλώσεις που θα γίνουνε το άμεσο μέλλον στην περιοχή μας έχοντας την αρωγή του Εθνικού Τμήματος.









Ενημέρωση Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών για ΤΕΑΤΔΕΑ



 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
 Την 8/11/2014 ώρα 11:00 ο πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος Δ.Ε.Α. κ. Ιωάννης Καραπατάκης ενημέρωσε μέλη της Τ.Δ. Πιερίας για θέματα της ένωσης μας και για εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν στο άμεσο μέλος από κοινού.
Την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο ο πρόεδρος του ΤΕΑΤΔΕΑ κ. Νικόλαος Μαρούντας ενημέρωσε Αστυνομικούς, Πυροσβέστες και Λιμενικούς για το επαγγελματικό ταμείο.